Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di pezzi di carne, priva di nervi e ossa, a cubetti
- 300 g di verdure miste (ad es. sedano, carote, cipolla, pomodori), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 4 rametti di erbe aromatiche miste, fresche (ad es. salvia, rosmarino), le foglie lavate e asciugate
- 150 g di sale grosso
-
30
g di vino rosso
lub 30 g di acqua - 1 foglia di alloro secca
- 1 chiodo di garofano
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50min
Mela cotta con crema di marzipane
20min
Minestrone
45min
Brodo di pollo in pasta
Brak ocen
Fagiolini verdi con timo
1sa 10 dk
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Zuppa di cavolo
50min
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Sugo alla bolognese
3sa 15 dk