
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄雞肉燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
罐裝切碎蕃茄150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯125 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
鹽⅛ - ¼ 茶匙
-
綠花椰菜,切小朵 (約2公分)50 克
-
雞胸肉 ,切丁(約1.5公分)250 克
-
帕瑪森起士 ,依個人口味調整5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
468.1 kcal /
1956.6 kJ
Białko
35.3 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
46.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
106.4 g
Sód
311.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RISOTTO
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan