
Urządzenia i Akcesoria
花膠燉雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
雞高湯800 克
-
嫩薑 ,切片15 克
-
花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣40 克
-
鈕扣菇 ,泡軟6 朵
-
黑棗 ,洗淨,瀝乾15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水250 克
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
185 kcal /
773.8 kJ
Białko
24.6 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
236.1 g
Sód
384.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan