日式雞肉野菇炊飯
TM5 TM6

日式雞肉野菇炊飯

4.0 (29 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 300 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
  • 100 克 新鮮綜合菇類 ,對半切
  • 20 克 醬油
  • 10 克 味醂
  • 150 克 高湯
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 50 克 玉米筍 ,切小段(約1公分)
  • 500 克 水
  • 15 克 蔥 ,切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3282.9 kJ / 535.4 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
90.6 g
Tłuszcz
31.5 g
Tłuszcz nasycony
147 g
Błonnik
3.5 g
Sód
669 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy