Urządzenia i Akcesoria
日式雞肉野菇炊飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)300 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)50 克
-
新鮮綜合菇類 對半切100 克
-
醬油20 克
-
味醂10 克
-
高湯150 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
玉米筍 切小段(約1公分)50 克
-
水500 克
-
蔥 切蔥花15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
669 mg
Białko
33 g
Kalorie
3282.9 kJ /
535.4 kcal
Tłuszcz
31.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
147 g
Węglowodany
90.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan