
Urządzenia i Akcesoria
日式雞肉野菇炊飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)300 克
-
紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)50 克
-
新鮮綜合菇類 ,對半切100 克
-
醬油20 克
-
味醂10 克
-
高湯150 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
玉米筍 ,切小段(約1公分)50 克
-
水500 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
535.4 kcal /
3282.9 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
31.5 g
Węglowodany
90.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
147 g
Sód
669 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan