日式雞肉野菇炊飯

日式雞肉野菇炊飯

3.9 30 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    300 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 對半切
    100 克
  • 醬油
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 玉米筍 切小段(約1公分)
    50 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 669 mg
Białko 33 g
Kalorie 3282.9 kJ / 535.4 kcal
Tłuszcz 31.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 147 g
Węglowodany 90.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...