Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 塊 去骨去皮雞腿肉 (約500克),切塊(約2公分)
- 2 粒 蒜頭
- 1 大匙 玉米粉
- 70 克 低筋麵粉 (含裹粉用)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 油
- 1 顆 蛋白
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 136.8 kJ / 32.7 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g