Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 600 克 帶皮去骨雞腿肉, 切塊(約5公分)
- ½ 大匙 橄欖油
- 3 大匙 日式醬油
- 2 大匙 味醂
- 2 大匙 清酒
- ½ 顆 檸檬汁
- 30 克 蔥, 切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 1 g