
Urządzenia i Akcesoria
檸檬燒雞
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)600 克
-
橄欖油½ 大匙
-
日式醬油3 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒2 大匙
-
檸檬汁½ 顆
-
蔥 切段30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
225 kcal /
943 kJ
Białko
23.1 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan