薑汁燒肉

薑汁燒肉

4.5 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 切塊
    40 克
  • 蒜頭
    4 顆
  • 味醂
    1 大匙
  • 醬油膏
    3 大匙
  • 梅花火鍋肉片 ,(約300克)
    20 片
  • 15 克
  • 洋蔥 ,切粗絲
    100 克
  • 白芝麻 , 裝飾用
    5 克
  • ,切蔥花,裝飾用
    1 根

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 156 kcal / 654 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...