腐乳空心菜

腐乳空心菜

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 豆腐乳
    25 克
  • 1 大匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽、切段
    1 枝
  • 1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 空心菜 ,梗葉分開,切段(約3公分)
    300 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 77 kcal / 322 kJ
Białko 1.229 g
Tłuszcz 5.303 g
Węglowodany 4.102 g
Błonnik 1.779 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...