Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 豆腐乳
- 1 大匙 水
- 1 茶匙 蠔油
- 10 克 蒜頭
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,去籽、切段
- 1 大匙 油
- 1 茶匙 香油
- 300 克 空心菜 ,梗葉分開,切段(約3公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 1.229 g
- Węglowodany
- 4.102 g
- Tłuszcz
- 5.303 g
- Błonnik
- 1.779 g