
Urządzenia i Akcesoria
春川辣炒雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
韓國辣椒醬30 克
-
韓國辣椒粉20 克
-
花生醬10 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
高湯100 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)400 克
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片70 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
糖15 克
-
高麗菜 ,切塊(約3公分)100 克
-
蔥 ,切段(約3公分)20 克
-
韓國麻油10 克
-
白芝麻½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
735.6 kcal /
3074.8 kJ
Białko
36.4 g
Tłuszcz
50.6 g
Węglowodany
34.9 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
194.3 g
Sód
1484.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-雞肉
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan