春川辣炒雞
TM5 TM6

春川辣炒雞

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 30 克 韓國辣椒醬
  • 20 克 韓國辣椒粉
  • 10 克 花生醬
  • 1 茶匙 咖哩粉
  • 1 ½ 大匙 醬油
  • 100 克 高湯
  • 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 70 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 糖
  • 100 克 高麗菜 ,切塊(約3公分)
  • 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • 10 克 韓國麻油
  • ½ 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3074.8 kJ / 735.6 kcal
Białko
36.4 g
Węglowodany
34.9 g
Tłuszcz
50.6 g
Tłuszcz nasycony
194.3 g
Błonnik
9.7 g
Sód
1484.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy