Zuppa di pane nero

Zuppa di pane nero

3.2 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 porzioni

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di cipolla rossa a listarelle
  • 90 g di speck a listarelle
  • 50 g di vino rosso
  • 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 2 uova
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • erba cipollina fresca tritata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 38.2 mg
Białko 11 g
Kalorie 1086.2 kJ / 259.6 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...