Zuppa di pane nero
TM6 TM5 TM31

Zuppa di pane nero

3.2 (9 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di cipolla rossa a listarelle
  • 90 g di speck a listarelle
  • 50 g di vino rosso
  • 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 2 uova
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • erba cipollina fresca tritata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1086.2 kJ / 259.6 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
23.6 g
Tłuszcz
8.4 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
2.8 g
Sód
38.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy