Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 8 pomodori piccoli
- 5 pizzichi di sale, a piacere
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 1 uovo
- 250 g di ricotta
- 60 g di Feta, a dadini
- 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine ripiene
1j 10 menit
Melanzane alla pizzaiola
1j 10 menit
Quiche di patate e cipolle
55min
Torta salata con pomodorini e olive
1j 10 menit
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Quiche asparagi e bacon
1j 45 menit
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min.
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Uova alla greca
40 min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Quiche ai pomodorini
1h