Urządzenia i Akcesoria
Pain d'épice lucernois
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 morceaux
Składniki
-
½ c. à soupe de beurre
-
130 g de crème entière, froide
-
80 g de lait
-
85 g de concentré de jus de poire
-
80 g de sucre brut
-
½ c. à soupe d'épices pour pain d'épices
-
½ c. à café de bicarbonate de sodium
-
200 g de farine bise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
8 g
Kalorie
1865 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Cake au citron
1 godz. 5 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Milanais
3 godz.
Miroirs
1 godz. 40 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain paysan
3 godz.
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Gâteau de Linz
1 godz.
Crêtes de coq
24 godz.
Bricelets
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min