Urządzenia i Akcesoria
Étoiles à la cannelle
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
60 pièces
Składniki
-
400 g de sucre
-
2 bâtons de cannelle (d'env. 5 cm)
-
500 g d'amandes, entières, décortiquées
-
2 c. à café de miel (miel d’acacia p. ex.)
-
3 blancs d'œufs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
2 g
Kalorie
325 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Milanais
3 godz.
Gâteau aux carottes
1 godz. 10 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min