Pain bis en cocotte

Pain bis en cocotte

4.8 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
1 part

Składniki

La pâte
  • d'eau
    370 g
  • de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
    ½ cube
  • de beurre en morceaux (2 cm)
    50 g
  • de farine bise
    500 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de sucre
    2 c. à café
Le façonnage
  • de farine bise
    40 g
La cuisson
  • de farine bise
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 276 kcal / 1165 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...