Pain bis en cocotte

Pain bis en cocotte

4.7 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
1 part

Składniki

La pâte
  • 370 g d'eau
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
  • 50 g de beurre en morceaux (2 cm)
  • 500 g de farine bise
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 c. à café de sucre
Le façonnage
  • 40 g de farine bise
La cuisson
  • 1 c. à soupe de farine bise

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 9.9 g
Kalorie 1165 kJ / 276 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...