Pain d'épeautre pur

Pain d'épeautre pur

5.0 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 11 godz.
12 tranches

Składniki

Prépâte avec ébouillantage
  • de farine de pur épeautre complète
    120 g
  • d'eau chaude
    180 g
Pâte à pain et finition
  • de farine blanche d'épeautre
    300 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    ½ cube
  • d'eau
    200 g
  • farine blanche d'épeautre
    un peu de

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 123.3 kcal / 520.3 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 23.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...