Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises, coupées en deux
- 80 g de sucre
- 200 g de crème acidulée
- 100 g de crème à fouetter
- 2 brins de basilic frais, effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580 kJ / 381 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35 Min
Pain d'épeautre pur
11h
Pesto de basilic
10 min
Polenta tessinoise
45min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 Min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Brak ocen
Crème fouettée
10 min
Velouté de légumes
45min
Mousse aux myrtilles
10 min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30min
Chips croustillantes et guacamole
1h
Velouté courge-coco
45min