Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pain, sec et sans gluten, coupé en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Risotto
30min
Pesto de basilic
10min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Panure
5 dk
Papet vaudois
55min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Beurre aux herbes
5 dk
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min