![Panure Panure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB43A7BE-9B42-4CA0-A1E9-4B5A15453451/Derivates/45EA8B81-5A5D-4ADC-81E0-0EF0475ADC93.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pain, sec et sans gluten, coupé en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 967 kJ / 231 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panure
5 min
Milanais
3h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Nœud au lard
2h 10min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Knöpflis
50 dk
Spätzlis au fromage
1h 10 min.
Rösti bernois
40 min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Papet vaudois
55 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Sauce à salade à la française
20 min