Urządzenia i Akcesoria
Panure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 bocal
Składniki
-
100 g de petits pains, secs et sans gluten, coupés en morceaux (3 cm)100 g de pain sec et sans gluten, coupé en morceaux (3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
967 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sain et rapide
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Risotto
30 min
Panure
5 min
Polenta
1 godz.
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Sauce à salade à la française
20 min
Mousse au thon
10 min