Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, effeuillés
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés (3 cm)
- 1 branche de romarin, frais, effeuillée
- 2 branches de thym, frais, effeuillées
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon vos goûts
- 100 g de beurre, mou coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 110 g
- Kalorie
- 3167.2 kJ / 756.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 83.5 g
Alternatywne przepisy
Pesto de basilic
10 min
Mousse au thon
5 min
Panure
5 min
Panure
5 min
Sauce Hollandaise
15min
Pain paysan
3sa
Sirop de thé froid
25 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
French dressing raffiné
15min
Beurre aux herbes
5 min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Sauce à salade à la française
20 min