Pesto de basilic

5.0 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 bocal

Składniki

  • 80 g de parmesan en morceaux
  • 30 g de pignons de pin
  • 1 gousse d'ail (opcjonalnie)
  • 80 g de feuilles de basilic frais
  • 150 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 34 g
Kalorie 7741 kJ / 1848 kcal
Tłuszcz 190 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...