Urządzenia i Akcesoria
Pesto de basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 bocal
Składniki
-
80 g de parmesan en morceaux
-
30 g de pignons de pin
-
1 gousse d'ail (opcjonalnie)
-
80 g de feuilles de basilic frais
-
150 g d'huile d'olive
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto
30 min
Mousse au thon
5 min
Guacamole
5 min
Panure
5 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Velouté orange-courge
35 min
Salade de carottes
15 min