Pain d'épice lucernois
TM6 TM5

Pain d'épice lucernois

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 1 c. à soupe de beurre
  • 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
  • 150 g de lait
  • 160 g de concentré de jus de poire
  • 150 g de sucre brut
  • 1 c. à soupe d'épices pour pain d'épices
  • 1 c. à café de bicarbonate de soude
  • 400 g de farine bise

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
1865 kJ / 447 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
69 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy