![Bouillon de légumes en poudre Bouillon de légumes en poudre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b61380e8-48c9-4fee-849c-71d3ee1e385a/Derivates/c3567a38-0491-400c-94ef-eac6e1f1b05c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de livèche (20 g)
- 1 bouquet de persil frais (20 g)
- ½ bouquet de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
- 3 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 350 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 100 g de sel
- 3 feuilles de laurier, sèches
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 63 kJ / 15 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Läckerli de Bâle
1h 10min
Milanais
3h
Bretzels
1 godz. 50 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Couronne aux herbes et à l’ail
3h 30 min
Knöpflis
50 min
Caramels à la crème
2 Std.
Spätzlis au fromage
1h 10min
Polenta tessinoise
45min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1sa 45 dk