![Panure Panure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C730CC23-1C90-4754-B9BC-09591E4986DF/Derivates/f928ebd1-b683-4a4d-ace0-f4697d6ae0c0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de pain, sec, en morceaux (3 cm)
lub 100 g de petit pain, sec, en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Tresse bernoise
1ч. 45 мин.
Mousse au thon
5min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Salade de carottes
15min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Milanais
3ч.
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Panure
5min
Polenta tessinoise
45 min
Sauce à salade à la française
20 Min
Croissants au jambon
35 min