Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de pain, sec, en morceaux (3 cm)
lub 100 g de petit pain, sec, en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Risotto
30 Min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Panure
5min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Papet vaudois
55min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Beurre aux herbes
5min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Tresse bernoise
1h 45min