Pain d'épeautre et de blé

Pain d'épeautre et de blé

4.8 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
16 tranches

Składniki

  • de farine à pain et un peu de farine supplémentaire
    450 g
  • de farine blanche d'épeautre
    300 g
  • de levure boulangère fraîche (40 g)
    1 cube
  • de babeurre
    500 g
  • d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour badigeonner la pâte
    30 g
  • de sel selon les goûts
    1 ½ - 2 c. à café
  • farine à pain pour fariner
    un peu de

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 189 kcal / 793 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...