Petits pains aux fruits

Petits pains aux fruits

4.8 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
16 morceaux

Składniki

  • de noisettes
    80 g
  • de fleur de sel
    ¼ de c. à café
  • de prunes, séchées, dénoyautées
    150 g
  • de dattes, dénoyautées
    150 g
  • de figues séchées sans la queue
    150 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure (env.20 g), émiettée
    ½ cube
  • de farine de seigle égrugé
    200 g
  • de farine blanche d'épeautre
    300 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 786 kcal / 3271 kJ
Białko 39.2 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...