
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 5 branches de persil frais effeuillées
- 10 branches de ciboulette fraîche ciselées (3 cm)
- 1 brin de romarin, frais effeuillé
- 2 brins de thym, frais effeuillés
- 1 c. à café de sel selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu selon les goûts
- 250 g de beurre mou, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1862 kcal / 7794 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 208 g
- Węglowodany
- 2 g