Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte à pizza
- 500 g de chou-fleur, découpé en bouquets
- 250 g d'emmental, coupé en morceaux (2 cm)
- 2 œufs
Garniture et finition
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 350 g de tomates-cerises
- 15 g de concentré de tomates
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 boule de mozzarella (125 g) coupée en tranches (5 mm); couper en deux les grandes tranches
- quelques brins de basilic frais pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1793 kJ / 428 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
One pot penne-poireaux
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Curry de courge
1 Std.
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Risotto à la courge
35min