Polenta aux poireaux et topping aux marrons

Polenta aux poireaux et topping aux marrons

4.0 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2 cm)
    80 g
  • de poireaux partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
    350 g
  • de beurre
    30 g
  • de semoule de maïs, type bramata grosse mouture, cuisson 40 minutes)
    250 g
  • gousse d'ail pressée
    1
  • d'eau
    1000 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    2 cubes
  • de lardons
    80 g
  • de marrons, surgelés décongelés et coupés en deux
    200 g
  • d'eau
    3 c. à soupe
  • de poivre, moulu
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 140 kcal / 586 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...