![Poireau rissolé (200 g) Poireau rissolé (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff343300-cd99-4c11-b82a-63fbca22b56a/Derivates/16597dc0-8759-432b-be10-0c0b6ea933ac.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 170 - 200 g de poireaux, couper en rondelles (1 cm) la partie blanche
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Légumes rissolés
20min
Gratin dauphinois
50min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Oignons grillés (200 g)
25min
Ratatouille
40min
Cuisson du riz
25min
Haricots verts au thym
1h 10min
Purée de pommes de terre
45min
Purée de courge en réserve
30min
Aubergines vapeur et riz
1h
Pommes de terre en robe des champs
30min
Oignons caramélisés (200 g)
40min