Urządzenia i Akcesoria
Poireau rissolé (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bocal
Składniki
-
20 g d'huile végétale
-
170 - 200 g de poireaux couper en rondelles (1 cm) la partie blanche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergines vapeur et riz
1 godz.
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Blancs en neige
5 min
Ratatouille
40 min
Gratin de chou-fleur
55 min
Risotto
30 min
Purée de courge en réserve
30 min
Compote de pommes
20 min
Champignons à l'ail
20 min
Légumes rissolés
20 min
Accompagnement à la courgette
30 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min