Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
- 170 - 200 g de poireaux, couper en rondelles (1 cm) la partie blanche
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Oignons grillés (200 g)
25 min
Purée de pommes de terre
45 Min
Ratatouille
40 min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Velouté de légumes
45 Min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Haricots verts au thym
1h 10 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Cuisson du riz
25 min
Légumes rissolés
20 min