Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes mixtes (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés (opcjonalnie)
lub 50 g de petits pois surgelés (opcjonalnie) - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
lub 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) -
½ - 1
c. à café de sel
lub ½ - 1 c. à soupe de sauce soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1 Std. 30 Min
Soupe épicée aux lentilles à la Marocaine
40min
Casserole d'asperges
1 Std. 30 Min
Gâteau aux pommes
1小时
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1 Std. 25 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Minestrone
45 Min
Mayonnaise
5 dk
Soupe au potiron
35min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3 Std. 45 Min
Pâte de base pour pain
24j 5 menit
Crème de champignons
20 Min