
Urządzenia i Akcesoria
Potage façon minestrone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
d'huile d'olive20 - 25 g
-
de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)100 - 150 g
-
de légumes mixtes (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)350 - 400 g
-
de légumes variés surgelés (opcjonalnie)50 g
-
d'eau700 - 800 g
-
de fond de légumes1 c. à café
-
de sel½ - 1 c. à café
-
de pâtes sèches courtes60 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
160 kcal /
670 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks