Cake pesto et tomates séchées

Cake pesto et tomates séchées

2.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 portions

Składniki

  • du beurre pour le moule
  • 100 g de parmesan en morceaux
  • 50 g de pignons de pin
  • 25 feuilles de basilic
  • 100 g d'huile d'olive
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé et un peu plus pour le moule
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 100 g de lait
  • 4 pincées de sel selon vos goûts
  • 4 pincées de poivre, fraichement moulu selon vos goûts
  • 150 g de tomates séchées à l'huile égouttées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.2 g
Kalorie 1183.6 kJ / 281.8 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...