Cake pesto et tomates séchées

Cake pesto et tomates séchées

2.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 portions

Składniki

  • du beurre pour le moule
  • de parmesan en morceaux
    100 g
  • de pignons de pin
    50 g
  • de basilic
    25 feuilles
  • d'huile d'olive
    100 g
  • oeufs
    3
  • de farine de blé et un peu plus pour le moule
    150 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de lait
    100 g
  • de sel selon vos goûts
    4 pincées
  • de poivre, fraichement moulu selon vos goûts
    4 pincées
  • de tomates séchées à l'huile égouttées
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 281.8 kcal / 1183.6 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 20.1 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...