Asperges et hollandaise au yogourt

Asperges et hollandaise au yogourt

4.7 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

Les asperges
  • 600 g d'eau
  • 950 g d'asperges vertes tiers inférieur pelé
  • ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
  • 80 g de beurre en morceaux
  • 30 g de vin blanc
  • 10 g de vinaigre balsamique blanc
  • 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
  • ¼ de c. à café de sel
  • 150 g de yogourt grec nature

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.1 g
Kalorie 1250 kJ / 301 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...