Soupe de pois chiches aux épinards

Soupe de pois chiches aux épinards

4.3 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • 300 g de feuille d'épinards frais grossièrement hachées
  • 100 g de pois chiches secs
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 200 g d'oignons en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 250 g de carottes en morceaux (3 cm)
  • 3 gousses d'ail
  • 100 g de navets en morceaux (3 cm)
  • 1 pincée de poivre noir moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 408 kJ / 98 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...