
Urządzenia i Akcesoria
Soupe de pois chiches aux épinards
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
de feuilles d'épinards frais grossièrement hachées300 g
-
de pois chiches secs100 g
-
d'eau800 g
-
de sel1 c. à café
-
d'oignons en morceaux (3 cm)200 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de carottes en morceaux (3 cm)250 g
-
gousses d'ail3
-
de navets en morceaux (3 cm)100 g
-
de poivre noir moulu1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
98 kcal /
408 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks