![Petits pains au müesli (sucrés) Petits pains au müesli (sucrés)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/970042FF-0DA5-48AA-A683-2028BEEC28D5/Derivates/C359C294-23D5-4A1B-A16A-C202A08FC0A2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de blé en grains
- 150 g de bananes, coupées en morceaux
- 400 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine
- 100 g de cerises, séchées
- 50 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 230 de lait et un peu de lait supplémentaire pour badigeonner
- 80 g de sirop d’agave
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pains Varoma
2 godz. 15 min
Petits pains au seigle
12 Std.
Soupe d'orge
1 godz. 20 min
Pain müesli
2h
Pain aux graines de lin
1 godz. 30 min
Petits pains au yogourt et sésame
1 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1h 50 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min