Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de blé en grains
- 150 g de bananes, coupées en morceaux
- 400 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine
- 100 g de cerises, séchées
- 50 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 230 de lait et un peu de lait supplémentaire pour badigeonner
- 80 g de sirop d’agave
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Séré aux herbes
10 min
Granola
1h 40min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Pain müesli
2h
Cake aux baies
1h 15 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Pain sandwich
3h