Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 30 g de mélisse officinale fraîche, effeuillée; couper les fines tiges en morceaux
- 10 - 15 g de thym, frais, effeuillé; couper les fines tiges en morceaux
- 300 g de gingembre, frais, pelé et coupé en morceaux
- 3 citrons, bio, épépinés et coupés en morceaux
- 600 g d'eau
- 500 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 2235 kJ / 533 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 129 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain d'épice lucernois
55 min
Salade de crudités à la vinaigrette et filet d'omble
30min
Boisson au gingembre et citron vert
40min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Soft ice vanille
13 godz.
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
4h 15min
Sirop de thé froid
25 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
French dressing raffiné
15 Min