Urządzenia i Akcesoria
Oxymel au citron et au gingembre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 bouteilles
Składniki
-
2 citrons
-
10 branches de thym, frais
-
50 g de gingembre, frais pelé et coupé en morceaux
-
625 g de miel
-
225 g de vinaigre de cidre, min. 5 % d'acidité
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bouteille
Białko
1 g
Kalorie
2834 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
162 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Remèdes de grand-mère
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pains Naan à la coriandre
1 godz. 15 min
Pains pita
2 godz.
Houmus
10 min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Sirop chai
35 min
Garam Masala (mélange d'épices)
10 min
Panure
5 min
Houmous
5 min
Porridge aux fruits et à la cannelle
15 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Polenta tessinoise
45 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min