Couronne aux herbes et à l’ail

Couronne aux herbes et à l’ail

4.7 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions

Składniki

Préparation
  • 30 g de Sbrinz en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
  • 300 g d'eau
  • 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
  • 20 g de roquette
  • ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
  • 500 g de farine mi-blanche
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
  • 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
  • 3 brins de romarin, frais effeuillé
  • 2 gousses gousse d'ail
  • 100 g de beurre mou
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
  • ½ c. à café de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.3 g
Kalorie 1533 kJ / 366 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...