Couronne aux herbes et à l’ail

Couronne aux herbes et à l’ail

4.7 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions

Składniki

Préparation
  • de Sbrinz en morceaux (2 cm), pour parsemer
    30 g
La pâte
  • d'eau
    300 g
  • de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de roquette
    20 g
  • de levure (env. 20 g), émiettée
    ½ cube
  • de farine mi-blanche
    500 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
Le beurre aux herbes
  • de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de romarin, frais effeuillé
    3 brins
  • d'ail
    2 gousses
  • de beurre mou
    100 g
  • de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
    1 bouquet
  • de sel
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 366 kcal / 1533 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...