Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes

Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes

4.2 198 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de tomme de Savoie écroutée et coupée en morceaux
    150 g
  • d'eau
    450 g
  • de sel et un peu pour la garniture, à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de courge butternut pelée, épépinée et détaillée en cubes
    350 g
  • beurre pour le plat à gratin
  • de feuilles de blette
    250 g
  • de ricotta
    240 g
  • de lait
    100 g
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • gousses d'ail
    2
  • de lasagne sèches
    6 - 8 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 386.5 kcal / 1609 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 25.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 570.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...