Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes

Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes

4.2 201 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 150 g de tomme de Savoie écroutée et coupée en morceaux
  • 450 g d'eau
  • 1 pincée de sel et un peu pour la garniture, à ajuster en fonction des goûts
  • 350 g de courge butternut pelée, épépinée et détaillée en cubes
  • beurre pour le plat à gratin
  • 250 g de feuilles de blette
  • 240 g de ricotta
  • 100 g de lait
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 gousses d'ail
  • 6 - 8 feuilles de lasagne sèches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 570.8 mg
Białko 20.3 g
Kalorie 1609 kJ / 386.5 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...