Menu veggie - Risotto forestier aux pignons

Menu veggie - Risotto forestier aux pignons

4.7 42 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    80 g
  • d'oignon coupé en cubes d'1 cm
    80 g
  • de beurre
    80 g
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc sec
    80 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
  • du poivre moulu
  • de girolles fraîches
    120 g
  • de trompettes-de-la-mort fraîches
    120 g
  • de pignons de pin
    30 g
  • sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 631 kcal / 2642 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 62 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...