
Wersje kompatybilne
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte brisée au cumin
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre coupé en morceaux
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de graines de cumin
- 50 g d'eau
La garniture
- 250 g de chair de potiron coupée en cubes
- 50 g de noisettes décortiquées
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'oignon rouge coupé en rondelles
- 2 saint-marcellin
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 515 kcal / 2145 kJ
- Białko
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Węglowodany
- 37.2 g
- Błonnik
- 4 g