
Urządzenia i Akcesoria
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan30 g
-
de pistaches, décortiquées et non salées30 g
-
d'huile d'olive15 g
-
de pousses d'épinards frais130 g
-
de ricotta180 g
-
œuf1
-
de crème liquide 35% m.g.60 g
-
de noix de muscade en poudre1 pincée
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
255 kcal /
1061 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Végétales et Gourmandes
50 Przepisów
Francja
Francja