Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches

Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches

4.6 129 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    30 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    30 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de pousses d'épinards frais
    130 g
  • de ricotta
    180 g
  • œuf
    1
  • de crème liquide 35% m.g.
    60 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 255 kcal / 1061 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...