![Risotto en rouge et vert Risotto en rouge et vert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3d3369bc-005b-4d1f-a05e-397d5b73e121/Derivates/0b426ba0-c28b-4fba-bf68-f152424b4ef8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 200 g de brocolis, détaillés en fines sommités
- 40 g d'amandes émondées (dont 20 g d'amandes concassées et un peu pour la finition)
- 60 g de mascarpone
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g de riz rouge de Carmague
- 1000 g de bouillon de légumes
- 30 g de parmesan râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1905.8 kJ / 453.5 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 54.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 561.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1 godz. 35 min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Brandade de lieu à la patate douce
1 Std.
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 Std. 5 Min
Croquettes de céréales au beaufort
50 Min
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1 Std. 15 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Riz aux légumes et tofu fumé
30 Min
Risotto aux céréales gourmandes
30 Min