
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 150 g de farine semi-complète (T80)
- 120 g de petit-suisse nature, 0% m.g
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 10 g d'eau
La garniture
- 500 g d'eau
- 450 g de brocoli en fleurettes
- 100 g de haricots verts frais équeutés
- 150 g de petits pois frais écossés
- beurre pour le moule
- 200 g de lait écrémé
- 2 œufs
- 5 branches de menthe fraîche effeuillées
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 253 kcal / 1063 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 33 g