Urządzenia i Akcesoria
Chutney Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
Fresno chili stem removed1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter½ oz
-
red bell pepper stem and seeds removed, diced (approx. 6 oz)1
-
curry powder2 tbsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
ginger paste1 tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken stock6 oz
-
mango chutney4 oz
-
plain yogurt4 oz
-
cooked chicken meat diced16 oz
-
sugar snap peas6 oz
-
cilantro chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.7 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
1402.9 kJ /
335.3 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1 godz.
Curried Chicken and Apple Salad
30 min