Urządzenia i Akcesoria
Ma po dou fu (mapo tofu)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
304.5 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
905.2 kJ /
215.5 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chai Buey
1h 45min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Mapo tofu
15min
Soy milk
24h 30min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min