
Urządzenia i Akcesoria
Ma po dou fu (mapo tofu)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
215.5 kcal /
905.2 kJ
Białko
18.1 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
304.5 mg