Urządzenia i Akcesoria
Ma po dou fu (mapo tofu)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices2 cm
-
pork mince80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
ground Szechuan pepper (see Tips)1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)400 - 450 g
-
garlic cloves cut into thin slices30 g
-
chilli paste (see Tips)½ tsp
-
red chilli oil (see Tips)1 tsp
-
water80 g
-
light soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
304.5 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
905.2 kJ /
215.5 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Mapo tofu
15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min