Urządzenia i Akcesoria
Indonesian yellow spice paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
500 g
Składniki
-
garlic clove100 g
-
eschalot100 g
-
candlenuts toasted100 g
-
lemongrass cut into thin slices100 g
-
fresh ginger cut into thin slices50 g
-
fresh galangal cut into thin slices50 g
-
fresh turmeric cut into pieces40 g
-
vegetable oil125 g
-
water125 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1950.2 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
9682 kJ /
2314.1 kcal
Tłuszcz
204 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
31.1 g
Węglowodany
133.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Indonesian red spice paste
45 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian white spice paste
35 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min