Urządzenia i Akcesoria
Chao qing cai (Chinese greens)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
320.6 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
156.3 kJ /
37.2 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Yasai Yaki
25min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Tomato-egg soup
20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min