Urządzenia i Akcesoria
Chao qing cai (Chinese greens)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
320.6 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
156.3 kJ /
37.2 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Mapo tofu
15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min