Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 320.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Tomato-egg soup
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min