Urządzenia i Akcesoria
Chao qing cai (Chinese greens)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
320.6 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
156.3 kJ /
37.2 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Yam Rice
45 min
Braised Yee Mee
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min