Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 320.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Mapo tofu
15min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hand Ripped Cabbage
20min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min