Indonesian red spice paste
TM6 TM5 TM31

Indonesian red spice paste

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 75 g garlic cloves
  • 75 g eschalot
  • 200 g fresh red chillies, cut into halves
  • 100 g curly red chilli, cut into halves
  • 35 g palm sugar
  • 100 g vegetable oil
  • 1 tsp sea salt

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
5337.7 kJ / 1275.8 kcal
Białko
12.4 g
Węglowodany
98.2 g
Tłuszcz
101.7 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Błonnik
8.5 g
Sód
1939.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy