Indonesian red spice paste

Indonesian red spice paste

5.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g

Składniki

  • garlic cloves
    75 g
  • eschalot
    75 g
  • fresh red chillies cut into halves
    200 g
  • curly red chilli cut into halves
    100 g
  • palm sugar
    35 g
  • vegetable oil
    100 g
  • sea salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1275.8 kcal / 5337.7 kJ
Białko 12.4 g
Tłuszcz 101.7 g
Węglowodany 98.2 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Sód 1939.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...