Urządzenia i Akcesoria
Sambal oelek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
210 g
Składniki
-
fresh bird's eye chillies trimmed60 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
lemongrass white part only1 stalk
-
rice wine vinegar30 g
-
palm sugar30 g
-
salt1 tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced (approx. 30 g juice)1
-
peanut oil1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 210 g
Sód
2348.4 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1707.5 kJ /
408.1 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal chilli
35 min
Sambal Belacan
10 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min