Urządzenia i Akcesoria
Pork ribs with black bean sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
pork ribs cut into ribs600 - 800 g
-
water plus extra for boiling800 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli deseeded and cut in long pieces1
-
potato starch1 tbsp
-
white sugar½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
Chinese black bean sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
spring onions/shallots cut into slices, for garnishing1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2727.5 mg
Białko
89.4 g
Kalorie
3124.2 kJ /
743.9 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 λεπτ.
Braised pork belly
55 λεπτ.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3ωρ. 10 λεπτ.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1ωρ. 50 λεπτ.
Pineapple Pork Ribs
1ωρ. 10 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 λεπτ.
White Radish Pork Rib Soup
3ωρ.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 λεπτ.
Rice Wine Chicken
30 λεπτ.
Hong shao rou (braised pork belly)
1ωρ. 15 λεπτ.