Urządzenia i Akcesoria
Pork ribs with black bean sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
pork ribs cut into ribs600 - 800 g
-
water plus extra for boiling800 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chilli deseeded and cut in long pieces1
-
potato starch1 tbsp
-
white sugar½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
Chinese black bean sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
spring onions/shallots cut into slices, for garnishing1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2727.5 mg
Białko
89.4 g
Kalorie
3124.2 kJ /
743.9 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min