Urządzenia i Akcesoria
Banh ran (sesame balls)
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
20 portions
Składniki
Mung bean filling
-
dried split mung beans (yellow)90 g
-
water plus extra for soaking1210 g
-
sugar30 g
-
desiccated coconut50 g
Dough
-
glutinous rice250 g
-
white rice100 g
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
baking powder2 tbsp
-
potato flakes30 g
-
sesame seeds for coating100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
129.9 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
603.7 kJ /
143.7 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4 godz. 45 min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 10 min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 25 min
3Q Soft Bread
3 godz. 25 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 godz. 40 min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 godz. 30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min